FOTO Primul interviu al lui Brad Pitt după divorţul de Angelina Jolie: Actorul s-a luptat cu alcoolismul şi cu consumul de droguri

Actorul american Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu acordat GQ Style că s-a lăsat de alcool şi de consumul de droguri şi că merge la consiliere psihologică pentru a face faţă divorţului de Angelina Jolie, acesta spunând că actoria nu mai ocupă o parte semnificativă a vieţii sale, informează BBC.

3030 afișări
Imaginea articolului FOTO Primul interviu al lui Brad Pitt după divorţul de Angelina Jolie: Actorul s-a luptat cu alcoolismul şi cu consumul de droguri

Primul interviu al lui Brad Pitt după divorţul de Angelina Jolie: Actorul s-a luptat cu alcoolismul şi cu consumul de droguri

"Am început terapie prin consiliere psihologică. Îmi place. Am lucrat cu doi psihologi pentru a-l găsi pe cel potrivit", a spus actorul. Acesta a recunoscut că s-a luptat cu alcoolismul şi drogurile în trecut şi a spus că s-a detaşat emoţional de alţii.

"Am rămas foarte în urmă când vine vorba să-mi conştientizez emoţiile. Sunt mult mai bun la a le ignora.", a declarat vedeta.

Jolie a anunţat în septembrie 2016 că depune divorţul de actor. Cuplul a fost împreună din anul 2004 şi s-a căsătorit abia în 2014.

Un proces pentru custodia copiilor a fost dezvăluit în mass media după ce Jolie a depus divorţul de Pitt în septembrie 2016 şi a solicitat custodia integrală a celor şase copii ca urmare a unui presupus incident la bordul avionului privat al lui cuplului, după ce aceştia se întorceau în Los Angeles din Franţa.

Cuplul de actori a ajuns în cele din urmă la un acord în ianuarie pentru a sigila documentele asupra custodiei copiilor, iar în prezent cei doi actori se străduiesc să rezolve problemele şi să ajungă la un acord în privinţa divorţului: 'Atenţia mea este asupra copiilor, copiilor noştri,' a explicat actriţa într-un interviu pentru BBC acordat în luna februarie.

'Vom fi mereu o familie şi ăsta e gândul care mă face să rezist. Supravieţuiesc prin găsirea unei modalitaţi prin care să mă asigură că aceste evenimente ne vor face mai puternici şi mai uniţi,' a spus Jolie.

Pitt a fost chiar subiectul unei anchete deschisă pentru un posibil abuz asupa copiilor, însă lucrurile s-au lămurit după ce actorul a fost scos de sub acuzare.

În septembrie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au căzut de acord să participe la sesiuni de terapie în familie ca parte a acordului de custodie temporară asupra copiilor.

Actorul a spus că despărţirea de Jolie "a fost un punct ce a generat schimbarea": "Nu pot să-mi amintesc dacă a existat vreo zi de când am terminat colegiul în care să nu fi băut şi să nu fi fumat un joint", a spus actorul. "Sunt fericit că am terminat cu toate astea. M-am oprit din toate cu excepţia băuturii când mi-am întemeiat familia. Dar şi în acest ultim an au fost lucruri de care nu m-am îngrijir. Consumam prea mult alcool."

Pitt a spus că iubea vinul precizând că ar fi putut să învingă un rus la o întrecere la băutură, dacă ar fi consumat vodkă: "Eram un băutor profesionist. Mă pricepeam." Actorul a spus că a înlocuit în prezent alcoolul cu suc de merişoare şi apă minerală.

În privinţa divorţului, Pitt a spus că el şi cu Jolie au decis să abandoneze calea urii şi a reproşurilor pentru a lucra în comun în vederea rezolvării problemelor, spunând că s-au dedicat amândoi în soluţionarea chestiunilor în mod amiabil şi privat.

Pitt a mai declarat că se consolează făcând munci manuale, creative: "Fabric de toate. Îmi place sp lucrez cu lut, armături metalice, plastilină, lemn."

Vorbind despre cariera sa, Pitt a spus: "Nu prea mă consider actor. Actoria ocupă foarte puţin din viaţa şi atenţia mea. Filmul pare o escapadă ieftină pentru mine, un mod de a scăpa de resentimente. Nu prea se mai împacă, în special de când sunt tată."

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au fost împreună de peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 - 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003).

Sursă foto: www.gq.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici