FOTO VIDEO Surfing alături de capre. Un instructor din California predă lecţii de surf inedite

  • Dana McGregor, în vârstă de 42 de ani, predă lecţii de surfing copiilor alături de cele două capre ale sale, Prismo şi Gregor.
  • Totul a început în urmă cu 10 ani, de ziua sa, când s-a decis să meargă pe plajă cu una din caprele sale.
516 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Surfing alături de capre. Un instructor din California predă lecţii de surf inedite

Dana McGregor, din California, a fost dintotdeauna pasionat de surf. Însă, percepţia sa despre surfing s-a schimbat radical imediat după ce a încercat să practice acest sport alături de capra sa, scrie Reuters.

”Acum 10 ani, de ziua mea, m-am gândit cum ar fi să merg la surfing alături de capra mea şi de atunci asta fac, iau caprele cu mine şi practicăm acest sport împreună”, povesteşte Dana McGregor.

McGregor are acum 42 de ani şi predă lecţii de surfing copiilor din Santa Barbara, alături de caprele sale, Pismo şi Grover, care îi ajută pe copii să îşi depăşească teama de apă adâncă.

”Când eşti la prima lecţie, valurile pot părea ameninţătoare dar, pe măsură ce avansezi, frica se transformă în distracţie”, spune unul din elevii lui McGregor, Mileah Robbins, în vârstă de 10 ani.

Caprele, totodată, se distrează şi ele alături de copii şi practică acest sport mai relaxate decât s-ar fi aşteptat până şi stăpânul lor, surferul McGregor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici