FOTOGRAFIILE PORTRET de la nunta regală, publicate. Ce mesaj au transmis Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle, duce şi ducesa de Sussex au făcut publice trei fotografii oficiale din ziua nunţii.

26592 afișări
Imaginea articolului FOTOGRAFIILE PORTRET de la nunta regală, publicate. Ce mesaj au transmis Prinţul Harry şi Meghan Markle

FOTOGRAFIILE PORTRET de la nunta regală, publicate. Ce mesaj au transmis Prinţul Harry şi Meghan Markle

Fotografiile portret au fost realizate de Alexi Lubomirski, la Castelul Windsor. Una dintre fotografii surprinde cuplul regal alături de domnişoarele şi cavalerii de de onoare, o alta îi surprinde pe Prinţul Harry şi Meghan Markle într-o ipostază romantică, iar o a treia include cei mai apropiaţi membri ai familiei. 
 
Palatul Kensington a publicat făcut publice fotografiile cu urmărorul mesaj: "Înălţimile lor Regale sunt încântate de aceste portrete oficiale". 
 
Pentru dansul mirilor, Meghan şi prinţul Harry au ales piesa lui Whitney Houston "I Wanna Dance With Somebody", pentru că este "un cântec vesel".

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit sâmbătă, la capela Saint George din Windsor, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Aproximativ 600 de persoane au fost invitate la ceremonia de căsătorie, printre acestea numărându-se soţii Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham, vedeta TV Oprah Winfrey, actorul Idris Elba, cântăreţii James Blunt şi Elton John, actorul Tom Hardy, jucătoarea de tenis Serena Williams, realizatorul TV James Corden, dar şi contele Charles Spencer, fratele regretatei mame a prinţului Harry. Printre invitaţi s-au numărat şi două foste iubite ale mirelui, Chelsy Davy şi Cressida Bonas.
 

Ceremonia de căsătorie a fost urmată de un banchet oferit de bunica prinţului, regina Elizabeth a II-a, la St George's Hall, de la castelul Windsor.

Seara, circa 200 de oaspeţi au participat la recepţia privată oferită la Frogmore House de prinţul moştenitor Charles.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici