Google a realizat un spot de promovare a filmelor anului, care va fi difuzat la gala premiilor Oscar

Compania Google, prin intermediul magazinului său online, Google Play, a realizat un spot de promovare a filmelor anului trecut, care va fi difuzat la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc duminică noaptea, la Los Angeles.

93 afișări
Imaginea articolului Google a realizat un spot de promovare a filmelor anului, care va fi difuzat la gala premiilor Oscar

Google a realizat un spot de promovare a filmelor anului, care va fi difuzat la gala premiilor Oscar (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În fiecare an, Academia americană de film nominalizează nouă pelicule la categoria cel mai bun film. Aceste lungmetraje fac parte dintr-un grup de elită. Însă, este important să fie recunoscute şi cele câteva sute de filme care nu apar pe lista de nominalizări la premiile Oscar, informează people.com.

Astfel, Google Play - magazinul online al motorului de căutare Google - a realizat o reclamă care şi-a propus să celebreze magia celei de-a şapte arte, în ansamblul său. Clipul de promovare cuprinde imagini din filme diverse, de la "Vacanţă de primăvară/ Spring Breakers", cu James Franco, până la "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2".

Clipul de promovare va fi difuzat, duminică noaptea, la ceremonia premiilor Oscar, potrivit people.com.

Gala de decernare a premiilor Oscar 2014 va avea loc duminică, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici