Gwyneth Paltrow a pierdut o sarcină şi a fost în pericol de a muri din cauza complicaţiilor

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, mamă a doi copii, a mărturisit că a pierdut o sarcină şi că a fost în pericol de a muri din cauza complicaţiilor medicale.

537 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow a pierdut o sarcină şi a fost în pericol de a muri din cauza complicaţiilor

Gwyneth Paltrow a pierdut o sarcină şi a fost în pericol de a muri din cauza complicaţiilor (Imagine: Daily Mail)

Actriţa în vârstă de 40 de ani a mai declarat pentru publicaţia You Magazine (The Mail On Sunday): ''Copiii mei îmi spun tot timpul că mai vor un bebeluş. Şi nu ştii niciodată, aş putea să mai am unul".

"Îmi lipseşte al treilea. Mă gândesc la el", a mai spus Paltrow, informează contactmusic.com.

"Am avut o experienţă groaznică atunci când am fost însărcinată cu al treilea. Aproape am murit. Aşa că acum îmi spun 'Ne mulţumim cu ce avem sau ar trebui să încercăm din nou", a adăugat vedeta.

Gwyneth - care are o fiică în vârstă de opt ani, Apple, şi un fiu de şase ani, Moses - l-a lăudat pe soţul ei, muzicianul Chris Martin, solistul formaţiei Coldplay, pentru că este un tată foarte bun, şi a mai spus că se sprijină foarte mult unul pe celălalt.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici