HBO, un nou trailer pentru sezonul VI al "Game of Thrones": Răzbunare aprigă şi valuri de sânge - VIDEO

Deşi au rămas mai puţin de două săptămâni până la revenirea serialului "Game of Thrones", HBO a lansat cel de-al doilea trailer oficial al dramei medievale fantasy "Game of Thrones/ Urzela Tronurilor" care promite o acţiune intensă datorită uneltirilor şi planurilor de răzbunare, potrivit Time.com.

4530 afișări
Imaginea articolului HBO, un nou trailer pentru sezonul VI al "Game of Thrones": Răzbunare aprigă şi valuri de sânge - VIDEO

HBO, un nou trailer pentru sezonul VI al "Game of Thrones": Răzbunare aprigă şi valuri de sânge

Nou montaj îi dezvăluie pe aproape toţi actorii din cel de-al şaselea sezon - de la o scurtă secvenţă cu cadavrul lui Jon Snow până la o Arya Stark oarbă de la House of Black and White până la fraţii Lannister care urzesc planuri pentru a recăpăta controlul asupra Debarcaderului Regelui. De asemenea, în trailer apar câteva secvenţe epice cu Regele Întunecat şi trupa lui războinică de Călăreţi Albi, care se îndreaptă extrem de periculos în vecinătatea Zidului.

Noul trailer tachinează şi mai mult fanii seriei prin prezenţa lui Ser Davos Seaworth şi a vrăjitoarei Melisandre la Zid. De altfel, Ser Davos este surprins afirmând: "Nu există scăpare. Trebuie să luptăm."

Cersei plănuieşte o răzbunare aprigă laolaltă cu fiul său Jaime, iar Daenerys Targaryen este luată prizonieră de nomazii Dothraki, în timp ce Arya este în plin antrenament sub instrucţia lui Jaqen H'ghar, unul dintre oamenii fără de chip din Braavos, care o ameninţă că după o a doua şansă, nu va mai primi o a treia. Iscusitul şi nobilul pitic Tyrion Lannister învaţă cum să supună dragonii, iar camera de filmat adastă şi asupra reprezentanţilor Casei Greyjoy şi a Sansei care caută să îi pedepsească cu vârf şi îndesat pe cei care i-au măcelărit familia. Noul sezon se anunţul unul sângeros şi intens, de o răzbunare aprigă şi mistuitoare.

"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" se întoarce cu cel de-al şaselea sezon pe 24 aprilie. Premiera HBO va fi la ora 21:00 în SUA, potrivit usmagazine.com.

Totodată, este demn de remarcat faptul că viitorul sezon va cuprinde intrigi şi personaje dintr-o nouă carte la care autorul George R.R. Martin încă lucrează.

Desigur, HBO nu a lucrat "pe întuneric" şi fără indicaţiile lui George R.R. Martin la noul sezon. În ultimele luni, Martin a comunicat îndeaproape cu scenariştii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss, pentru a se asigura că sezonul următor va urmări îndeaproape firul narativ planificat de autor pentru viitorul volum, "The Winds of Winter".

Totuşi, nici acest trailer nu dezvăluie soarta lui Jon Snow, al cărui destin a fost subiectul unor speculaţii încă de la finalul sezonului trecut, când Snow a fost înjunghiat.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici