Ice Cube va lansa un nou album de studio pe 13 mai 2014

Rapperul american Ice Cube va lansa un nou album de studio, intitulat "Everythang's Corrupt", care va ajunge în magazinele nord-americane pe 13 mai 2014.

93 afișări
Imaginea articolului Ice Cube va lansa un nou album de studio pe 13 mai 2014

Ice Cube va lansa un nou album de studio pe 13 mai 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este primul album de studio înregistrat de Ice Cube în ultimii trei ani şi jumătate, informează billboard.com.

"Everythang's Corrupt", al 10-lea LP al rapperului american, va fi lansat prin intermediul casei de discuri a acestuia, Lench Mob Records.

Piesa care dă titlul albumului a fost înregistrată în colaborare cu Tom Morello, chitaristul grupului Rage Against the Machine.

Recent, Ice Cube a susţinut un turneu nord-american, intitulat "Kings of the Mic", alături de alţi rapperi cunoscuţi - LL Cool J, Public Enemy şi De La Soul.

Precedentul material discografic lansat de Ice Cube s-a intitulat "I Am the West" şi a apărut pe piaţă în septembrie 2010.

O'Shea Jackson, în vârstă de 44 de ani, cunoscut sub numele de scenă Ice Cube, este un rapper american, actor şi regizor. Considerat unul dintre cei mai mari artişti din muzica rap şi hip-hop, Ice Cube şi-a început cariera ca membru fondator al controversatului grup de muzică rap N.W.A. şi mai târziu a avut o carieră solo de succes în muzică şi cinematografie. De la mijlocul anilor 1990, Ice Cube s-a concentrat mai mult aspra actoriei, cariera sa muzicală trecând pe locul secund. Totuşi, el a rămas un personaj important pe scena rapului de pe Coasta de Vest din Statele Unite, contribuind la crearea unui nou curent în muzica rap, intitulat "gangsta rap". Ice Cube este cunoscut în special pentru versurile sale incendiare pe teme politice şi rasiale, particularizând tratamentul pe care îl primeşte comunitatea de afro-americani în Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici