Iluminatul Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă seară, pentru a marca Ora Pământului în România

Iluminatul festiv al Palatului Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă, între orele 20.30 – 21.30, pentru a marca acţiunea voluntară de protejare a mediului "Earth Hour – Ora Pământului în România", patronat de Organizaţia Internaţională "World Wide Fund for Nature".

145 afișări
Imaginea articolului Iluminatul Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă seară, pentru a marca Ora Pământului în România

Iluminatul Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă seară, pentru a marca Ora Pământului în România (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Camera Deputaţilor este şi în acest an, pentru a şasea oară consecutiv, partener al evenimentului «Earth Hour – Ora Pământului în România», patronat de Organizaţia Internaţională «World Wide Fund for Nature». Pentru a marca această acţiune voluntară de protejare a mediului, iluminatul festiv al Palatului Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă, 29 martie, între orele 20.30 – 21.30", se arată într-un comunicat al Camerei.

De-a lungul timpului, construcţii emblematice, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma, Turnul Eiffel, Sfinxul şi Piramidele din Giza, au marcat acest eveniment prin stingerea luminilor pentru o oră.

Evenimentul "Ora Pământului" a fost organizat pentru prima oară pe 31 martie 2007, în Sydney, Australia şi este cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra uneia dintre cele mai importante probleme actuale, încălzirea globală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici