IMAGINI INEDITE: Will.i.am nu se dezminte. Vezi ce face cântăreţul într-un moment unic în viaţă - FOTO, VIDEO

Cei mai mulţi dintre cei 8.000 de purtători ai torţei olimpice au fost selectaţi după ce au fost nominalizaţi de familie şi prieteni pentru munca în folosul comunităţii. Se pare însă că starul american Will.i.am a reuşit să obţină un loc pe lista purtătorilor torţei, deşi nu este sportiv şi nici măcar britanic.

713 afișări
Imaginea articolului IMAGINI INEDITE: Will.i.am nu se dezminte. Vezi ce face cântăreţul într-un moment unic în viaţă - FOTO, VIDEO

IMAGINI INEDITE: Will.i.am nu se dezminte. Vezi ce face cântăreţul într-un moment unic în viaţă (Imagine: Twitter)

Cântăreţul american se află în mijlocul unei polemici în Marea Britanie, după ce fanii emisiunii The Voice UK, din al cărei juriu face parte, l-au acuzat că este neatent şi dezinteresat deoarece în timpul filmărilor nu face altceva decât să trimită permanent mesaje pe Twitter, scrie Daily Mail.

Luni, Will.i.am a devenit al 109-lea purtător a torţei olimpice. Artistul, care a recunoscut că este obsedat de Twitter, nu s-a putut abţine nici cu această ocazie, unică în viaţă, şi a început să trimită mesaje pe telefonul mobil imediat ce şi-a început traseul de o milă.

Cântăreţul trupei Black Eyed Peas a fost atent cu flacăra, dar şi cu mobilul personal şi a trimis mesaje şi poze pe Twitter. "Este o nebunie aici, în Taurton, atât de mult entuziasm" sau "O energie fantastică în Marea Britanie" sunt două dintre mesajele postate.

Aproximativ 8.000 de alergători vor purta torţa pe o distanţă de 12.875 de kilometri pe suprafaţa Regatului Unit şi a Irlandei. Timp de 70 de zile, torţa va trece prin cel puţin o mie de oraşe şi sate.

Torţa va trece şi prin locuri celebre, ca Loch Ness şi Stonehenge. Înainte de parcursul de o săptămână în capitală, torţa va petrece o noapte în Turnul Londrei.

La 27 iulie, torţa va intra pe stadionul olimpic, unde va fi folosită pentru aprinderea flăcării ce va arde pe toată durata Jocurilor Olimpice, până la 12 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici