Jet ski-ul promis pentru cel mai scurt discurs de la Oscar 2018 a fost câştigat de Mark Bridges. Discursul designerului a durat aproximativ 30 de secunde

Cel mai câştigat invitat al galei Oscar din acest an a fost designerul Mark Bridges. Costumierul a obţinut un premiu Oscar pentru vestimentaţia din filmul „Phantom Thread“ şi premiul pentru cel mai mai scurt discurs al serii: o vacanţă în Arizona şi un jet ski, informează CNN.

882 afișări
Imaginea articolului Jet ski-ul promis pentru cel mai scurt discurs de la Oscar 2018 a fost câştigat de Mark Bridges. Discursul designerului a durat aproximativ 30 de secunde

Jet ski-ul promis pentru cel mai scurt discurs de la Oscar 2018 a fost câştigat de Mark Bridges. Discursul designerului a durat aproximativ 30 de secunde

Ineditul cadou vine după ce prezentatorul Jimmy Kimmel a spus că în mod normal, gala premiilor Oscar este extrem de lungă. Astfel, acesta a lansat o provocare şi i-a motivat pe câştigători să aibă discursuri mai scurte.

,,Iată ce vom face. Nu spun că nu trebuie să aveţi un discurs lung, dar cel care va avea cel mai scurt discurs în această seară va pleca acasă cu... Johnny, spune-le ce vor câştiga!", a spus Kimmel pe scenă.

Un ecran din spatele scenei a fost ridicat pentru a prezenta un jet ski Kawasaki, de culoare verde lămâie.

,,De ce să pierdeţi timp preţios mulţumind mamei, când aţi putea să o duceţi în cursa vieţii ei pe un jet ski nou nouţ?", a adăugat acesta, explicând că nu este vorba despre o glumă.

Kimmel a anunţat la sfârşitul evenimentului că Mark Bridges a avut cel mai scurt discurs, care a durat aproximativ 30 de secunde. Astfel, designerul a plecat acasă cu un jet ski în valoare de 18 000 de dolari.

Acesta este al doilea Oscar câştigat de Bridges, laureat şi în 2012 la categoria „Cele mai bune costume“ pentru filmul „The Artist“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici