Jodie Foster, distribuită în noul film SF regizat de Neill Blomkamp

Actriţa americană Jodie Foster va juca în thrillerul SF "Elysium", următorul proiect cinematografic al regizorului Neill Blomkamp, informează contactmusic.com.

52 afișări
Imaginea articolului Jodie Foster, distribuită în noul film SF regizat de Neill Blomkamp

Jodie Foster, distribuită în noul film SF regizat de Neill Blomkamp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia acestui lungmetraj mai fac parte Matt Damon şi Sharlto Copley.

Acesta este primul proiect cinematografic al regizorului Neill Blomkamp după filmul său de debut, SF-ul "District 9", lansat în 2009, care a fost foarte bine primit atât de critici, cât şi de public.

Deşi nu se cunosc foarte multe detalii despre scenariul acestui film, presa de la Hollywood susţine că "Elysium" va spune povestea unei planete îndepărtate, iar acţiunea filmului va fi plasată în viitor.

Jodie Foster va avea parte de un an 2011 destul de aglomerat, odată cu lansarea pe marile ecrane a filmului "The Beaver", peliculă pe care o regizează şi în care rolul principal este interpretat de Mel Gibson. Totodată, actriţa americană va putea fi văzută în acest an în filmul "God of Carnage", regizat de Roman Polanski, în care va juca alături de Kate Winslet, Christoph Waltz şi John C. Reilley.

Cariera ei a fost destul de sinuoasă în ultimii ani, actriţa putând fi văzută ultima oară pe marile ecrane în 2008, în comedia "Nim's Island", în care i-a avut ca parteneri pe Gerard Butler şi Abigail Breslin.

Jodie Foster, în vârstă de 48 de ani, se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar, pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din filmul "Curaj nebănuit" (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici