Lady Gaga şi-a scris pe Twitter impresiile după concertul bucureştean. Cu ce compară România artista americană

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat, vineri, pe platforma Twitter că este în drum spre Viena, unde va susţine un concert sâmbătă, şi a descris România ca fiind "un frumos mic Paris".

4107 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga şi-a scris pe Twitter impresiile după concertul bucureştean. Cu ce compară România artista americană

Lady Gaga a anunţat pe Twitter că pleacă la Viena din România - un "frumos mic Paris" (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

"Sunt în drum spre Viena. Sunt atât de încântată. România a fost un frumos «mic Paris» şi de-abia aştept să ajung în următorul oraş", a scris artista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici