Marian Vanghelie a venit la nunta deputatului Adrian Mocanu cu un elicopter - VIDEO, FOTO

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a venit, sâmbătă seară, la Buzău, la nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, cu un elicopter.

1889 afișări
Imaginea articolului Marian Vanghelie a venit la nunta deputatului Adrian Mocanu cu un elicopter - VIDEO, FOTO

Marian Vanghelie a venit la nunta deputatului Adrian Mocanu cu un elicopter (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Marian Vanghelie a aterizat cu elicopterul în jurul orei 21.00, pe stadionul de atletism din Buzău, situat în apropierea patinoarului unde se desfăşoară nunta deputatului Adrian Mocanu cu fiica unui om de afaceri buzoian, Roberta Doloiu.

Aproape 1.200 de persoane participă, sâmbătă seară, la nunta deputatului PSD, naşi fiind primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală şi soţia acestuia, Felicia.

Printre cei care au asistat la cununia religioasă care a avut loc la Catedrala Arhipeiscopală din Buzău s-a aflat şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, împreună cu soţia sa , Mihaela, fostul lider social-democrat declarând la venire că e bucuros şi emoţionat ca atunci când el s-a căsătorit.

Cununia religioasă a fost oficiată de un sobor de opt preoţi, în timpul slujbei miresei făcându-i-se rău. Tânăra a avut nevoie de un pahar cu apă şi de un scaun pe care s-a odihnit câteva minute.

Mircea Geoană nu a participat însă la petrecerea de după cununia religioasă. De asemenea, ceilalţi lideri ai PSD care erau aşteptaţi să vină nu au sosit până în prezent, printre absenţi numărându-se liderul PSD, Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea.

La petrecere, care a fost deschisă de muzica lui Ovidiu Komornic, participă Norica Nicolai (PNL), dar şi deputaţi şi senatori de la PSD, PNL şi PDL, primari din judeţul Buzău, şefi de instituţii deconcentrate, medici, oameni de afaceri.

Amfitrionul evenimentului este Horia Brenciu, în cursul nopţii urmând să urce pe scena amplasată în interiorul patinoarului o serie de artişti români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici