Marius Mihalache şi Gheorghe Zamfir cântă la Roma, miercuri, pentru Sorin Oprescu

Marius Mihalache şi Gheorghe Zamfir se numără printre artiştii care vor susţine un spectacol, miercuri, la Roma, cu ocazia vizitei primarului Bucureştiului, Sorin Oprescu, în capitala Italiei, informează un comunicat.

493 afișări
Imaginea articolului Marius Mihalache şi Gheorghe Zamfir cântă la Roma, miercuri, pentru Sorin Oprescu

Marius Mihalache şi Gheorghe Zamfir cântă la Roma, miercuri, pentru Sorin Oprescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Evenimentul este organizat de Ramona Bădescu. Actriţa a pregătit multe surprize pentru delegaţia primăriei de la Bucureşti. Vineri, vedeta a stabilit întreg desfăşurătorul programului artistic care va fi prezentat în cadrul spectacolului "Romani - Rumeni", ce va avea loc la Roma, în Piazza di Campidoglio, urmând să fie difuzat pe postul italian Rai 1, joi. Repetiţia generală a avut loc la Bucureşti.

Împreună cu Royal Philharmonic Symphony Orchestra Bucharest, Ansamblul Ciocârlia, Gheorghe Zamfir, Marius Mihalache, soprana Irina Iordăchescu, tenorul Mario Vasiliu, Răzvan Mazilu şi alte nume cunoscute, Ramona Bădescu a pus la punct ultimele detalii pentru spectacolul "Romani - Rumeni".

"Muncesc de doi ani de zile la acest proiect şi pentru mine este un vis împlinit, deoarece prin acest mod Italia începe să cunoască şi cultura noastra", spune Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu a fost delegată de către primarul Romei, Gianni Alemanno, în 2008, să ajute la rezolvarea problemelor comunităţii românilor din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici