Matt Damon este amantul lui Michael Douglas, într-un film despre pianistul Liberace

Michael Douglas şi Matt Damon vor juca în filmul "Behind the Candelabra", despre viaţa celebrului muzician american Liberace, care va fi regizat de Steven Soderbergh.

486 afișări
Imaginea articolului Matt Damon este amantul lui Michael Douglas, într-un film despre pianistul Liberace

Michael Douglas şi Matt Damon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest film, Douglas va juca rolul lui Liberace, iar Damon, pe cel al partenerului de viaţă al artistului, Scott Thorson, informează bbc.co.uk.

Pianistul Wladziu Valentino Liberace - cunoscut simplu ca Liberace şi faimos pentru stilul său de viaţă excentric - s-a născut în 1919 şi a murit în 1987. Într-o carieră de patru decenii, cu concerte, înregistrări, filme, producţii de televiziune şi contracte publicitare, Liberace a devenit celebru la nivel mondial. Între anii 1950 - 1970, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi oameni din industria de divertisment, dar viaţa lui a fost marcată de excese, atât pe scenă, cât şi în particular.

Filmul va intra în producţie vara viitoare.

Steven Soderbergh, care a regizat filme precum "Trafic" (2000), a spus, recent, că doreşte "să nu greşească din punct de vedere creativ". "Încă de la începutul acestui proiect, am avut două priorităţi - să fim pe drumul cel bun, din punct de vedere creativ, şi să facem în aşa fel încât să îl vadă cât mai mulţi oameni", a spus el.

Damon a lucrat recent cu Soderbergh, pentru "Contagion: Pericol nevăzut", în timp ce Douglas a jucat în "Trafic", film care a primit patru Oscaruri, inclusiv unul pentru cel mai bun regizor.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Matt Damon a câştigat premiul Oscar în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, şi în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici