MediaPro Distribution şi-a anunţat oficial lansările cinematografice din 2013 - FOTO

MediaPro Distribution şi-a reconfirmat statutul de lider pe piaţa de distribuţie cinematografică din România şi a anunţat, în faţa a sute de invitaţi din domeniu, filmele pe care le va lansa pe marile ecrane în 2013, în cadrul unui eveniment organizat luni la Bucureşti.

395 afișări
Imaginea articolului MediaPro Distribution şi-a anunţat oficial lansările cinematografice din 2013 - FOTO

MediaPro Distribution şi-a anunţat oficial lansările cinematografice din 2013

Unul dintre punctele culminante ale evenimentului a fost marcat de anunţul făcut de directorul general al MediaPro Distribution, Anca Truţă, care a declarat că, începând cu 2013, portofoliul companiei pe care o conduce se va extinde, urmând să includă şi licenţa de distribuţie a producţiilor DreamWorks live action pe piaţa de cinema din România.

De la evenimentul moderat cu talent de Pavel Bartoş nu au lipsit nici personalităţile din lumea filmului, în frunte cu regizorii Călin Netzer, Dan Piţa, Stere Gulea, Iura Luncaşu şi Jesus Del Cerro, actorii Dragoş Bucur, Şerban Pavlu, Ada Condeescu, Dorian Boguţă, Stela Popescu, Luminiţa Erga şi Valentin Teodosiu. Pe covorul roşu au mai strălucit luni seară şi Dana Rogoz, Ioana Maria Moldovan, Daniel Cruceru, Adina Galupa, Răzvan Fodor şi Magda Pălimariu.

Punctul forte al întregii seri l-a constituit concertul Loredanei, care a reuşit să ridice aproape toată sala în picioare, alături de trupa sa Agurida şi invitatul său special Cristi Nistor.

MediaPro Distribution este parte a acompaniei Central European Media Enterprises (CME) şi este licenţiat exclusiv al Warner Bros. Pictures în România, începând cu luna ianuarie a anului 2011.

MediaPro Distribution îşi menţine cu succes statutul de cel mai prolific distribuitor de film independent, aducând pe marile ecrane o selecţie unică de titluri ale caselor de producţie consacrate: Lionsgate, Summit Entertainment, Lakeshore Entertainment, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/ Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp şi Studio Canal. Începând cu anul 2011, MediaPro Distribution şi-a extins operaţiunile în Ungaria (Pro Video Film & Distribution), Cehia şi Slovacia (Bontonfilm), având drept obiectiv principal furnizarea unui conţinut de cea mai bună calitate atât teritoriilor în care deja operează, precum şi noilor pieţe pe care vrea să le acceseze prin intermediul programelor sale.

Printre cele mai importante producţii pe care MediaPro Distribution le va lansa pe marile ecrane în 2013 se numără: "Marele Gatsby" (lansare în cinematografe pe 17 mai), "Marea Mahmureală" (lansare în România pe 31 mai), "Man of Steel: Eroul" (21 iunie), "Cercul de foc/ Pacific Rim" (12 iulie), "300: Ascensiunea unui imperiu" (2 august), "Greu de pensionat 2" (9 august) şi "Last Vegas" (20 decembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici