Metallica revine la Bucureşti, în iunie 2010

Metallica revine la Bucureşti, în iunie 2010, în cadrul Sonisphere Festival, care va avea loc în Capitală între 25 şi 27 iunie, acesta urmând să fie cel de-al treilea concert din România al trupei, după cel din 1999 şi cel din vara anului 2008.

424 afișări
Imaginea articolului Metallica revine la Bucureşti, în iunie 2010

Metallica revine la Bucureşti, în iunie 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem mândri să anunţăm că vom fi din nou cap de afiş al Sonisphere Festival", au anunţat membrii trupei, pe site-ul oficial al acesteia.

De asemenea, site-ul Sonisphere Festival anunţă că o ediţie românească a evenimentului se va desfăşura în Capitală, între 26 şi 27 iunie.

La show-ul din festival care va avea loc pe 16 iunie în Varşovia, alături de Metallica vor mai concerta Slayer, Anthrax şi Mastodon, însă prezenţa celorlalte trupe nu este confirmată pe tot parcursul european al evenimentului.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy.

Metallica poate fi considerată una dintre cele mai bune şi mai influente trupe ale anilor '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici