Nicoleta Luciu îşi sărbătoreşte ziua de naştere în Italia

Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii "Bingo România", difuzată Acasă, în fiecare duminică, de la ora 22.00, îşi sărbătoreşte joi ziua de naştere, împreună cu soţul ei, în Italia, aceştia urmând să fie din nou naşi, de data aceasta de botez.

336 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu îşi sărbătoreşte ziua de naştere în Italia

Nicoleta Luciu îşi sărbătoreşte ziua de naştere în Italia

"Anul acesta de ziua mea, eu şi Zsolt suntem în Italia, unde o să îl botezăm pe băiatul unei bune prietene, pe care o cunosc de aproximativ 14 ani. Am plecat de dimineaţă, vineri este botezul, iar sâmbăta este ziua de naştere a prietenei mele. Aşa că vom sărbători de trei ori, cu trei torturi şi vom cânta la mulţi ani într-o veselie!", a spus Nicoleta Luciu.

"Este prima oară când botezăm împreună un nou născut… o să facem multe poze, o să fie foarte frumos! Copiii au rămas acasă cu mama mea şi două bone pentru că este o călătorie scurtă şi pentru ei este obositor", a mai spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici