Noi IMAGINI aeriene cu viitorul campus APPLE: Cum arată sediul de 5 miliarde de dolari – FOTO şi VIDEO

O companie australiană a publicat o serie de fotografii aeriene cu noul sediu Apple, din Cupertino,California, care se află în construcţie din 2013 şi urmează să fie finalizat anul viitor.

17142 afișări
Imaginea articolului Noi IMAGINI aeriene cu viitorul campus APPLE: Cum arată sediul de 5 miliarde de dolari – FOTO şi VIDEO

Noi IMAGINI aeriene cu viitorul campus APPLE: Cum arată sediul de 5 miliarde de dolari – FOTO şi VIDEO (Imagine: Nearmap)

Noul campus Apple, care se întinde pe mai bine de 700.000 de metri pătraţi, este construit la aproape doi kilometri distanţă de actualul sediu central al companiei şi nu apare foarte des în fotografii, notează Mashable.

Structura în formă de inel, care înconjoară un parc dendrologic, se ridică pe patru nivele şi urmează să găzduiască circa 12.000 de angajaţi Apple.

Costurile pentru ridicarea noului Campus Apple se ridică la circa 5 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Noile imagini de înaltă rezoluţie sunt realizate de compania australiană Nearmap şi surprind dezvoltarea construcţiei, botezată "nava spaţială Apple", în perioada August 2014 – Februarie 2015.

Descris de San Francisco Weekly drept o "gogoaşă masivă din sticlă", "nava spaţială" va avea o grădină mare în centru şi va folosi gaz natural ca sursă primară de energie.

Noile imagini apar la mai bine de jumătate de an de la o înregistrare video, realizată cu ajutorul unei drone şi a unei camere GoPro, care surprindea primele etape ale lucrărilor de construcţie a noului sediu Apple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici