Nouă lecţii serioase de viaţă, pe care le-am învăţat din filmul "The Devil Wears Prada"

Au trecut zece ani de când filmul "The Devil Wears Prada/ Diavolul se îmbracă de la Prada" şi-a avut premiera pe marile ecrane şi tot zece ani de când cei ce îl vizionează trag învăţături serioase din producţia hollywoodiană.

2806 afișări
Imaginea articolului Nouă lecţii serioase de viaţă, pe care le-am învăţat din filmul "The Devil Wears Prada"

Nouă lecţii serioase de viaţă, pe care le-am învăţat din filmul "The Devil Wears Prada"

"The Devil Wears Prada" este filmul care a oferit multe lucruri. Pe de o parte, producţia a oferit cel mai elegant rol jucat vreodată de Meryl Streep, pe de altă parte, lecţii despre cum să purtăm culoarea albastru. În afară de la lărgirea cunoştinţelor noastre despre modă "The Devil Wears Prada" ne-a învăţat câteva lecţii de viaţă serioase.

Astăzi, la zece ani de la lansarea filmului, să reflectăm asupra tuturor lucrurilor minunate şi utile pe care le-am învăţat de la Miranda Priestly (Meryl Streep).

Iată nouă lecţii serioase de viaţă, învăţate de la echipa "The Devil Wears Prada" şi recomandate de The Huffington Post:

1. Întotdeauna când intri într-o încăpere, fă-o ca şi cum locul ţi-ar aparţine!

Lasă latura ta asemănătoare Mirandei Priestly să preia controlul şi devino încrezător sau încrezătoare în propriile puteri.

2. Este important să ai toate priorităţile puse într-o ordine.

Această lecţie poate fi aplicată în vederea mai multor aspecte: muncă, prieteni, relaţii romantice. Trebuie doar să ştii unde să-ţi concentrezi energia şi să te focusezi numai asupra lucrurilor care îţi aduc sentimente de împlinire pe termen lung.

3. Uneori, munca e de Sisif, dar trebuie doar să te ocupi de ea.

Acest lucru este valabil mai ales în lunile de vară, atunci când ai vrea să te afli departe la birou, te uiţi pe fereastră şi îţi doreşti să te bucuri de soare.

4. Transportul public este groaznic!

Ok, probabil că asta ştiam deja cu toţii, dar filmul a fost menit să ne întărească această convingere. Tramvaiele şi autobuzele, în timpul verii, sunt iadul pe pământ.

5. Cunoaşte-ţi valoarea!

Eşti o bijuterie şi eşti de nepreţuit şi nu lăsa niciodată pe nimeni să te subestimeze!

6. Nu acorda atenţie gurilor rele!

Tu fă ce te taie pe tine capul. Nu trebuie să îţi pese de nimeni şi nimic!

7. Fă intotdeauna propriile cercetări!

Întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna! Această lecţie vine la îndemână pentru orice situaţie. Ai nevoie de un doctor? Uită-te tu pentru a-l căuta pe cel mai bun. Mergi la cină? Google şi Facebook sunt cei mai buni prieteni.

8. Nu-ţi fie teamă să rişti!

Sigur, uneori, dacă iei o decizie proastă, e foarte posibil ca aceasta să se întoarcă împotriva ta, dar de asemenea, ar putea fi cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată.

9. Şi cel mai important, să porţi imprimeuri florale pe timp de primăvară, nu e nimic revoluţionar.

Din păcate, pentru fashioniste, acest lucru nu vine cu nimic nou.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici