Bieber a căzut din nou în timpul unui concert, pe o scenă din Florida - VIDEO

Cântăreţul Justin Bieber a căzut din nou în timpul unui concert, de data acesta, pe o scenă din Florida, unde susţinea un concert pe 29 iunie, relatează digitalspy.com.

597 afișări
Imaginea articolului Bieber a căzut din nou în timpul unui concert, pe o scenă din Florida - VIDEO

Bieber a căzut din nou în timpul unui concert, pe o scenă din Florida - VIDEO (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Justin Bieber şi-a făcut un obicei prostesc în a cădea pe scenă, sau de pe scenă, în timpul concertelor. Ultima căzătură a cântăreţului amuză teribil internauţii, relatează publicaţia.

Bieber ar trebui să devină imaginea internaţională pentru cunoscutele jucării "Hopa Mitică", întrucât artistul este, fără doar şi poate, liderul internaţional al căzăturilor de pe scenă, în timpul concertelor.

Niciodată nu a fost o problemă prea mare vreuna din căzături. Asemenea unei jucării, cântăreţul s-a ridicat de fiecare dată şi a continuat să îşi cânte piesele, fără să facă prea mare caz de pe urma acestor incidente.

La fel s-a întâmplat şi în Jacksonville, miercuri, 29 iunie, când artistul a intrat la apă, la propriu. În timpul unei coregrafii pe o scenă specială, Justin şi dansatorii se stropeau cu apă, moment în care Justin a alunecat şi căzut.

"Lupta cu apa a mers prost. Ne pare rau frate, dar acest lucru este amuzant.", au comentat fanii lui Bieber pe reţelele de socializare.

Este cea mai recentă căzătură jenantă pentru Bieber, venită în urma unei mişcări de dans executată foarte prost, în timpul unui spectacol.

Justin Bieber, în vârstă de 22 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici