Noua versiune a serialului "Dallas" va intra pe micile ecrane în vara anului viitor

Un remake al celebrului serial "Dallas", care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuţie făcând parte şi "veteranii" Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy.

196 afișări
Imaginea articolului Noua versiune a serialului "Dallas" va intra pe micile ecrane în vara anului viitor

Noua versiune a serialului "Dallas" va intra pe micile ecrane în vara anului viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Remake-ul a primit aprobarea oficialilor postului TNT, care a comandat deja producţia primelor 10 episoade, informează contactmusic.com.

Din distribuţie fac parte Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Josh Henderson şi Julie Gonzalo, alături de "veteranii" Larry Hagman - care a interpretat rolul lui J.R. Ewing -, Linda Gray şi Patrick Duffy.

"TNT a analizat posibilitatea de a face o versiune actualizată a "Dallas" timp de mai mulţi ani, dar abia acum am citit scenariul incredibil al Cynthiei Cidre pentru episodul pilot şi am ştiut că avem deja baza pentru un serial incredibil", a declarat Michael Wright, vicepreşedinte executiv şi şef al departamentului de programe al TNT.

Serialul "Dallas" prezintă luptele pentru putere din cadrul unei familii texane care activează în industria petrolului.

Serialul a avut un succes impresionant în lumea întreagă, înregistrând o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.

Episodul "Who Shot JR?" ("Cine l-a împuşcat pe JR?"), difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane, între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici