Oprescu: U2 nu va concerta la Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că U2 nu va concerta pe noul Stadion Naţional în septembrie, aşa cum dorise el, pentru că trupa britanică se află atunci la sfârşitul turneului din Africa de Sud şi nu poate fi asigurat transportul pentru scena acesteia.

168 afișări
Imaginea articolului Oprescu: U2 nu va concerta la Bucureşti

Oprescu: U2 nu va concerta la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt la sfârşitul turneului pe care îl fac în Africa de Sud şi ar fi însemnat un efort foarte mare. Îmi vorbeau cei care au negociat de 120 de tiruri ca să poată monta faimoasa scenă. Fără scenă, am pierde un spectacol complet", a spus Oprescu.

Sorin Oprescu a precizat însă că o altă trupă celebră va concerta în Bucureşti. "Avem o variantă de rezervă, dar nu o voi spune decât atunci când va fi gata stadionul. Dar absolut vom avea o trupă celebră. Asta pentru a arăta oamenilor că nu e doar pentru fotbal stadionul, ci şi pentru evenimente", a explicat el.

Primarul general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, a declarat, pe 22 martie, că speră să poată organiza, în septembrie, un concert al formaţiei U2 pe noul Stadion Naţional.

Potrivit directorului de investiţii, existau discuţii începute cu un promotor al trupei U2 însă acestea nu au fost finalizate, în acel moment "neexistând o certitudine în privinţa participării acestei trupe la inaugurarea oficială a stadionului".

Anterior, pe 22 ianuarie, Sorin Oprescu a spus, referindu-se la Stadionul Naţional "Lia Manoliu", că acesta ar trebui să fie gata până în vară. "Aşa cum am promis, în martie-iunie aşezăm gazonul, în 9 august joacă România cu Argentina, iar în septembrie vrem să producem un show de impact. Tratăm cu U2", a precizat la acel moment primarul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici