Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena, însă concertul se va încheia la ora 22.00

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc tot la Zone Arena, pe 2 octombrie, însă va trebui să se încheie înainte de ora 22.00, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, proprietarul Zone Arena şi impresarul care-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.

102 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena, însă concertul se va încheia la ora 22.00

Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena, însă concertul se va încheia la ora 22.00 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vă asigur că Ozzy Osbourne va cânta la Bucureşti la Zone Arena. Concertul va începe la ora 20.30, pentru a se încheia la ora 22.00, astfel încât să nu tulburăm ordinea şi liniştea publică", a declarat Ciubuc.

El a precizat că Zone Arena nu se va închide, în ciuda cererilor Primăriei Sectorului 2 în acest sens.

"Noi am încercat să obţinem toate avizele necesare funcţionării, însă eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a funcţionat, a fost amendată şi are un termen de conformare, de intrare în legalitate, până la 1 septembrie. Noi sperăm să obţinem autorizaţia necesară şi să putem funcţiona în continuare", a declarat Ciubuc.

Una dintre firmele lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anunţat, pe 15 aprilie, că Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucureşti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus în vânzare pe 23 aprilie.

Primarul sectorului 2 Neculai Onţanu a somat, pe 21 iulie, SC Arena Invest SRL, la care Ciubuc este acţionar, să desfiinţeze toate construcţiile din Zona Arena din strada Barbu Văcărescu nr.164D pe motiv că nu au autorizaţie de construcţie şi alte avize necesare.

Primăria Sectorului 2 a informat, pe 21 iulie, că mai mulţi locuitori din zonă au reclamat atât poluarea fonică, în special după orele 22.00, cât şi aglomerarea străzii Barbu Văcărescu cu autovehicule sau cu pietoni. "Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat că, deşi spaţiile verzi din zonă au fost înfrumuseţate, ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate în toalete publice", preciza autoritatea locală de sector.

Pe de altă parte, reprezentanţii SC Arena Invest SRL au comunicat Primăriei Sectorului 2 că, în urma notificărilor primite pentru demolarea construcţiilor ilegale din Zona Arena, a început demontarea tribunelor, urmând să fie demontată şi scena de spectacole, astfel că în zonă nu se vor mai organiza concerte.

Primăria Sectorului 2 a anunţat apoi, într-un comunicat de presă, că, în urma notificărilor făcute reprezentanţilor societăţii Arena Invest pentru demolarea construcţiilor ilegale din Zona Arena, aceştia au anunţat că au început deja demontarea tribunelor şi se află în curs de demontare a scenei de spectacole.

Autoritatea de sector mai informa că reprezentanţii Arena Invest au dat asigurări că în acea zonă nu vor mai organiza "niciun fel de concerte sau producţii muzicale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici