Parlamentarii s-au prins în horă cu colindători, ca să-şi "spele păcatele"

Mai mulţi deputaţi, printre care Mircea Toader şi Teo Trandafir, s-au prins într-o horă, marţi, pe holurile Parlamentului, alături de un ansamblu folcloric şi un grup de colindători, aduşi de democrat-liberalul Corneliu Olar, care i-a invitat pe parlamentari "să-şi mai spele păcatele".

39 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii s-au prins în horă cu colindători, ca să-şi "spele păcatele"

Parlamentarii s-au prins în horă cu colindători, ca să-şi "spele păcatele" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Haideţi să ne mai spălăm păcatele, pe care le-am făcut cu voia sau fără voia noastră!", a spus de la tribuna Camerei, Corneliu Olar, deputat PDL de Alba, înainte de începerea şedinţei de plen.

Deputatul PDL i-a invitat pe parlamentari să iasă din sală şi să asiste pe holul Parlamentului la spectacolul dat de primul grup de colindători venit în acest an la Palatul Parlamentului.

Printre cei care au răspuns invitaţiei şi au asistat la cântecele colindătorilor aduşi din Alba de Olar s-au aflat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, precum şi Mircea Toader, Raluca Turcan, Petru Călian, Teo Trandafir, Victor Socaciu, Victor Surdu.

La un moment dat colindătorii şi ansamblul folcloric, îmbrăcaţi în costume populare, au încins o horă la care i-au invitat şi pe parlamentari, printre aceştia aflându-se Mircea Toader, Teo Trandafir, Mariana Doiniţa Chircu, Petru Călian.

În final, cel care a avut iniţiativa acestui moment, democrat-liberalul Corneliu Olar, a spus o colindă în faţa ziariştilor şi a camerelor de filmat şi a explicat: "Colindăm ca să ne spălăm şi noi, parlamentarii, de păcatele pe care le facem. Cu voia sau fără voia noastră. Colinda este o rugăciune. Legea pensiilor o lăsăm în plen".

Şi, în timp ce deputaţii au plecat în sala de şedinţe, Olar a povestit ziariştilor că un taximetrist i-a spus lui că Palatul Parlamentului este 'Palatul hoţilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici