Petre Roman şi-a botezat fiul, Dinu Patriciu şi soţia acestuia sunt naşii lui Petrus

Fostul premier Petre Roman şi-a botezat fiul, la Biserica Sfântul Silvestru din Capitală, naşii băiatului, Petrus, fiind Dinu Patriciu şi soţia acestuia.

604 afișări
Imaginea articolului Petre Roman şi-a botezat fiul, Dinu Patriciu şi soţia acestuia sunt naşii lui Petrus

Petre Roman şi-a botezat fiul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Petrus Roman este primul copil al lui Petre Roman cu soţia sa, Silvia Chifiriuc, cu care fostul prim-ministru s-a căsătorit în urmă cu zece luni.

Botezul lui Petrus Roman a avut loc, începând cu ora 14.00, la Biserica Sfântul Silvestru din Capitală, cu uşile închise.

La eveniment au participat cunoscuţi oameni de afaceri, diplomaţi şi politicieni, printre care Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, fost ministru al Apărării, sau Peter Imre, director general Adevărul Holding. Naşii băiatului sunt Dinu Patriciu şi soţia acestuia.

Petre Roman şi-a botezat fiul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La sfârşitul ceremoniei, Petre Roman a declarat că micuţul a plâns puţin la botez, fiind, în general, un copil liniştit. Silvia Roman, mama băiatului a descris naşterea fiului ca "o minune de la Dumnezeu", declarându-se foarte emoţionată. Tot ea a mai spus presei că recepţia se va desfăşura într-un cadru restrâns, fiind invitate în jur de 70 de persoane. La recepţie vor cânta Mirabela Dauer şi Ovidiu Komornic.

Petre Roman a precizat că i-a compus lui Petrus un cântec, pe care l-a şi interpretat în faţa presei, cu copilul în braţe.

Petre Roman şi-a botezat fiul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Invitaţii i-au făcut băiatului urări, Teodor Meleşcanu dorindu-i să ajungă politician, pentru că "are gene bune". Petre Roman a negat însă zâmbind că ar avea astfel de intenţii cu singurul său fiu.

La sosirea lui Teodor Meleşcanu, o bătrână le-a reproşat reprezentanţilor presei că dau prea multă atenţie celor prezenţi în schimbul 'unor covrigi', la care acesta a răspuns râzând că aceştia primesc 'gaura de la covrig'. De asta ne-am săturat de '90 încoace, a răspuns bătrâna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici