Pink doreşte să devină mamă din nou

Cântăreaţa Pink îşi doreşte să aibă un al doilea copil şi încearcă să ducă o viaţă cât mai sănătoasă pentru a rămâne însărcinată cu soţul ei, motociclistul profesionist Carey Hart, informează contactmusic.com.

139 afișări
Imaginea articolului Pink doreşte să devină mamă din nou

Pink doreşte să devină mamă din nou (Imagine: Hepta)

Pink, care are o fiică în vârstă de patru ani, Willow, cu Carey Hart, este foarte îngrijorată pentru că nu reuşeşte să rămână din nou însărcinată.

O sursă apropiată cântăreţei a declarat pentru versiunea americană a revistei OK!: "Face tratament cu acid folic şi încearcă să se îngraşe, pentru a deveni mai fertilă. Îşi doreşte acest lucru mai mult decât orice altceva, de aceea situaţia este foarte îngrijorătoare".

Pink i-a criticat recent pe cei care au comentat faptul că s-a îngrăşat, cântăreaţa subliniind că este foarte fericită. "Nu sunt îngrijorată pentru mine. Şi nu sunt îngrijorată nici pentru voi", a mai spus aceasta, adăugând: "Sunt bine, sunt fericită, iar corpul meu sănătos, voluptuos şi nebunesc de puternic beneficiază de o binemeritată pauză". Ulterior, însă, Pink a recunoscut că acele comentarii au rănit-o.

Motociclistul profesionist Carey Hart şi cântăreaţa Pink, în vârstă de 35 de ani s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Costa Rica, după cinci ani de relaţie. Fiica lor, Willow, s-a născut pe 2 iunie 2011.

Pink (pe numele real Alecia Beth Moore), care s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, "The Truth About Love", în septembrie 2012.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici