Poartă scutec şi doarme într-un pătuţ la 31 de ani. Povestea bărbatului care trăieşte ca un bebeluş - VIDEO

Stanley Thornton are 31 de ani, dar îşi petrece viaţa ca cea a unui copil de doi ani, aceasta fiind vârsta lui preferată. De 18 ani el a ales să poarte în fiecare zi scutec, iar acum este în căutarea unei "mame permanente".

671 afișări
Imaginea articolului Poartă scutec şi doarme într-un pătuţ la 31 de ani. Povestea bărbatului care trăieşte ca un bebeluş - VIDEO

Poartă scutec şi doarme într-un pătuţ la 31 de ani. Povestea bărbatului care trăieşte ca un bebeluş

"Simt că atunci când port scutec, mămica mă îmbrăţişează mereu. Mă gândesc să mă port ca un copil mic în fiecare zi. Să ai un pătuţ e cel mai important lucru. Barele reprezintă siguranţa, e ceva ce are un copil când creşte", a spus el.

Pentru că are 1,70 metri înălţime, el îşi comandă hainele de bebeluş special la croitor, informează The Sun.

Stanley spune că nevoia lui de a se purta aşa vine din cauza copilăriei pe care a trăit-o. "Nu este nimic sexual. Este doar sentimentul de siguranţă. Este un sentiment pe care nu l-am avut în copilărie. Şi dacă mă port aşa acum, reuşesc să fac faţă problemelor din lume şi problemelor mele", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici