Video Ponta, după prima probă la Raliul Sibiului: Am avut emoţii, dar nu m-am făcut de râs - VIDEO, FOTO

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, după prima probă la Raliul Sibiului, că a avut emoţii, pentru că de mai bine de un an nu a mai fost într-o maşină de raliuri, dar nu s-a făcut de râs, avându-l lângă el pe Titi Aur, care i-a fost profesor.

971 afișări

Premierul Victor Ponta, care formează, vineri, împreună cu Titi Aur, unul dintre cele două echipaje care asigură securitatea traseului la Raliul Sibiului, a declarat la finalul primei probe că a avut emoţii.

"Prima probă a fost cu emoţii, că nu am mai fost de un an şi ceva în maşină, nu am mai dictat de un an şi ceva, dar sunt cu profesorul meu, cu Titi Aur, şi nu m-am făcut de râs", a declarat Ponta.

Acesta a precizat că "Sibiul întotdeauna a fost un raliu foarte frumos, dar anul asta este şi mai frumos decât de obicei".

"Se vede foarte clar că s-au chinuit cei de aici, de la autorităţile locale, au făcut drumul mai bine şi o să vedeţi, toţi participanţii străini o să vă spună că este unul din cele mai frumoase raliuri din Europa şi mă bucur foarte tare pentru Sibiu", a mai spus Ponta.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu, drumurile pe care se desfăşoară raliul au fost reabilitate în prima parte a acestui an, fiind realizate lucrări în valoare de peste 680.000 de lei.

Premierul Victor Ponta va parcurge, vineri, toate probele speciale prevăzute în programul raliului, competiţie care face parte din Campionatul European de Raliuri, fără însă a fi înscris oficial în cursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici