- Home
- Life-Inedit
- (01.01.2018, 21:23)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Prestigiu sau mai mulţi clienţi? De ce a renunţat un bucătar la stelele Michelin, râvnite de toată lumea
Un bucătar francez de renume a renunţat la prestigioasa stea Michelin, care a fost acordată restaurantului său, deoarece clienţii nu îşi mai permiteau să îi treacă pragul.
1135 afișări
Jérôme Brochot, un renumit bucătar francez, a renunţat la Steaua Michelin, cea mai înaltă onoare acordată restaurantelor din întreaga lume, deoarece de la primirea acestui premiu preţurile din hotelul-restaurant pe care îl deţine au crescut foarte mult, iar clienţii nu îşi mai permiteau să îi treacă pragul, scrie Business Insider.
Jérôme Brochot este proprietarul hotelului-restaurant Le France din Montceau-les-Miner, una dintre cele mai mari regiuni producătoare de vinuri din Franţa cu o populaţie de aproximativ 18.000, potrivit New York Times. El a primit o Stea Michelin în anul 2011, semn că a reuşit să atingă cel mai înalt nivel ca bucătar-şef.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ai pisici înainte de 25 de ani? Te paște schizofrenia! Ce au descoperit cercetătorii
-
Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Un bucheţel de rachete la aniversarea Ayatollahului Khamenei
-
Analist: Polonia şi România se vor confrunta cu o "Rusie întărită în luptă", capabilă să lovească mai uşor dacă Ucraina cade
După o renovare costisitoare a restaurantului, Jérôme Brochot nu a putut să menţină un flux constant de clienţi care să îl ajute să îşi scoată banii din investiţia făcută şi a decis să scrie Ghidului Michelin că vrea să renunţe la steaua sa, un simbol al meselor „fine” cu preţuri puţin picante.
„Ultimii trei ani au fost catastrofali. Vom face totul pentru a păstra acest loc deschis şi deja caut soluţii pentru supravieţuire”, a declarat Jérôme Brochot.
Jérôme Brochot a crescut într-o familie de fermieri de vite, iar după ce s-a antrenat în bucătărie cu cei mai buni bucătari din Franţa, în urmă cu 20 de ani s-a întors în oraşul natal pentru a găti profesional, iar şase ani mai târziu a primit steaua Michelin.
CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
Citeşte şi: DOCUMENT din 1917: Ioan Slavici, spion al Imperiului Austro-Ungar/ Istoric: "Şi Arghezi este în aceeaşi poveste, se cunoaşte"
Citeşte şi: Sfaturi despre bani date de un tânăr care şi-a dobândit independenţa financiară şi s-a pensionat la 30 de ani: ”Aruncă-ţi televizorul!”
Citeşte şi: De ce ciocnim paharele la evenimentele importante. Istoria neştiută şi bizară a toasturilor
Citeşte şi: Gafă colosală a unuia dintre principalii membri ai Casei Regale Britanice în ajunul Anului Nou: „Este acela un terorist?”
Citeşte şi: Mesaj emoţionant al lui Feli Donose, la începutul anului. „M-am pierdut atât de tare încât nu mai ştiam cine sunt”
Citeşte şi: Economia, aşa cum o ştim, ar putea fi în curând istorie: Planul lui Papa Francisc, pe cale să zguduie lumea şi să aducă o nouă viziune
Citește pe alephnews.ro: Coreea de Nord ar fi capabilă să producă viruși și bacterii mortale. Ce informații dețin Statele Unite
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
VIDEO. Un bărbat și-a dat foc în New York, în fața tribunalului unde se desfășoară procesul lui Donald Trump
S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. ”Absolut toţi angajaţii vor să vină la birou când vor ei şi să lucreze de unde vor ei”
Banca românească care a surprins pe toată lumea. Nimeni nu a crezut că a va merge aşa de bine, nici chiar liderii băncii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
PROSPORT.RO
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe