Prinţul George al Marii Britanii a învăţat să meargă singur şi va împlini marţi vârsta de un an - FOTO

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Kate, a învăţat să meargă singur, aşa cum o demonstrează o fotografie publicată de părinţii lui, cu câteva zile înainte de prima aniversare a acestuia, ce va fi celebrată marţi.

1065 afișări
Imaginea articolului Prinţul George al Marii Britanii a învăţat să meargă singur şi va împlini marţi vârsta de un an - FOTO

Prinţul George al Marii Britanii (Imagine: AFP/ Mediafax foto)

În acea fotografie, tânărul prinţ britanic, care poartă o salopetă din jeans şi un tricou albastru, pare destul de sigur pe sine atunci când merge singur, cu braţele întinse şi privirea fixată spre înainte.

Fotografia a fost realizată pe 2 iulie la Muzeul de istorie naturală din Londra, unde ducele şi ducesa de Cambridge au vizitat expoziţia de fluturi "Sensational butterflies exhibition".

"Prinţul George era plin de viaţă, foarte sigur pe el şi încrezător, este un băieţel foarte hotărât", a declarat John Stillwell, fotograful care a suprins acea imagine.

Născut pe 22 iulie 2013, în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George a avut de atunci puţine apariţii publice. Protejat de familia sa, prinţul britanic a apărut doar de două ori în public - în faţa maternităţii londoneze în care s-a născut şi cu ocazia botezului său, în octombrie.

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, care este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va împlini un an pe 22 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici