Rapperii Suge Knight, Dr. Dre şi Ice Cube, daţi în judecată pentru omor

Rapperii Suge Knight, Dr Dre şi Ice Cube au fost daţi în judecată pentru omor prin imprudenţă de văduva unui bărbat pe care Knight l-a călcat cu maşina, pe 29 ianuarie, informează contactmusic.com.

1202 afișări
Imaginea articolului Rapperii Suge Knight, Dr. Dre şi Ice Cube, daţi în judecată pentru omor

Suge Knight (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

În luna ianuarie, Suge Knight a călcat un bărbat cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului în care a fost implicat, în urma unei altercaţii cu alţi doi bărbaţi, pe platourile de filmare a dramei biografice "Straight outta Compton", dedicată grupului rap celebru în anii 1990 N.W.A (N*ggaz with Attitudes). În urma accidentului o altă persoană a fost rănită.

Potrivit relatărilor tmz.com de la momentul respectiv, Knight a fost implicat într-o bătaie cu doi bărbaţi pe un platou de filmare şi, după ce a dat cu maşina peste victimă, vedeta hip hop a fugit de la faţa locului.

Bărbatul care a murit a fost identificat ca fiind Terry Carter, un prieten al lui Suge Knight, şi ar fi ajuns pe platoul de filmare împreună cu acesta. Carter se deplasa spre maşina în care se afla Knight, dar era în spatele vehiculului când rapperul a pus maşina în mişcare în marşarier.

Potrivit tmz.com, celălalt bărbat rănit este actorul Cle "Bone" Sloane, care a jucat în "Zi de instrucţie/ Training Day" şi "Ultima razie/ End of Watch", dar rănile sale nu i-au pus viaţa în pericol.

Knight a pledat nevinovat la acuzaţiile de omor, tentativă de omor, lovire şi fugă de la locul accidentului, care i se aduc în acest caz. El se află în prezent în arest, cu o cauţiune fixată la suma de 10 milioane de dolari.

Marţi, văduva lui Terry Carter, Liliane Carter, a depus o plângere împotriva lui Suge Knight. Dr. Dre, Ice Cube - doi dintre producătorii filmului -, precum şi împotriva studiourilor Universal, motivând că acest omor ar fi putut fi evitat.

"Aceasta este o poveste tragică a modului în care lăcomia de bani şi imprudenţa, deghizate într-o căutare a autenticităţii, au dus la o altercaţie previzibilă, care a provocat moartea unui om de afaceri strălucit, pe nume Terry Carter, lăsându-le pe soţia acestuia şi pe cele două fiice cu o mulţime de întrebări privind dispariţia sa", se arată în plângerea depusă de Liliane Carter, obţinută de revista People.

În dosarul depus de Liliane Carter se mai avansează ipoteza că au fost angajaţi pentru filmare membri ai unor bande, ca protagonişti şi figuranţi. Filmările au avut loc în Compton, California, oraş recunoscut pentru gradul înalt de criminalitate, unde a luat fiinţă grupul N.W.A.

Aceasta mai spune că studiourile Universal au dat dovadă de neglijenţă şi au continuat filmările, deşi se ştia că Dr Dre şi Suge Knight sunt în conflict de mulţi ani.

Filmul "Straight Outta Compton" va fi lansat pe 14 august în SUA.

Suge Knight, al cărui nume real este Marion Hugh Knight, Jr., este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început să se destrame, însă, la mijlocul anilor 1990, după ce a făcut închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiţionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici