Recomandare weekend: Serialul Bojack Horseman - VIDEO

Pe Netflix poate fi vizionat probabil cel mai bun show de animaţie de care nu ai auzit. Serialul satirizează lumea Hollywood, în care faima azi o ai, mâine nu o mai ai.

191 afișări
Imaginea articolului Recomandare weekend: Serialul Bojack Horseman - VIDEO

Recomandare weekend: Serialul Bojack Horseman (Imagine: theatlantic.com)

Bojack este un cal obişnuit, fost star într-un sitcom popular din anii ’90, care se trezeşte 20 de ani mai târziu nesatisfăcut de ce a ajuns în viaţă. Cu un iz de depresie, sau chiar mai mult, încearcă să ajungă faimos din nou, plângându-se pe tot parcursul, şi consumând cantităţi industriale de alcool şi altele.

Serialul portretizează satira lumii Hollywood, în care faima azi o ai, mâine nu o mai ai. Pentru Bojack, succesul nu a fost de o zi, dar pentru el s-a simţit ca o zi.

Acesta încearcă cu toate puterile să menţină relaţiile cu oamenii din jurul său, dar orice ar face nu reuşeşte.

Fiind un personaj iubit de prieteni, acesta este tot timpul ajutat în situaţiile de criză, care sunt destul de dese.

Cu Todd s-a împrietenit involuntar, deoarece doarme la el pe canapea de la o petrecere, Princess Carolyn este agenta/iubita, care îl încurajează tot timpul, Diane este angajată pentru a îi scrie memoriile, dar devine ceva mai mult pe parcurs, iar Mr. Peanutbutter este personajul care reuşeşte să îl scoată din sărite cu prima ocazie, prin naivitatea şi entuziasmul său.

Pentru Bojack, orice „reuşită” în viaţă nu poate să îi aducă fericirea.

Cu toate acestea, el încearcă să ajungă actorul faimos şi respectat de toată lumea.

„Bojack Horseman” este o combinaţie între comedie şi dramă, într-un peisaj în care trăiesc oameni şi animale împreună.

Situaţiile şi personajele sunt hilare, dar ascund multe probleme grave ale societăţii în care trăim.

Unii din cei mai mari actori de televiziune se ocupă de distribuţia vocilor. Will Arnett (Arrested Development) este vocea calului simpatic, Alison Brie (Community) este vocea Dianei, iar Aaron Paul (Breaking Bad) este vocea prietenului hippie Todd. Creatorul Raphael Bob-Waksberg nu are un CV impresionant în spate, fiind primul proiect de genul acesta. Sunt convins că producţia îi va propulsa cariera. Serialul poate fi asociat uşor cu multe cazuri din media, în care actorii de televiziune sunt asociaţi pe viaţă cu rolurile pe care le-au jucat de-a lungul anilor. După terminarea producţiilor, aceştia nu îşi mai găsesc roluri noi, sau dacă îşi găsesc, sunt roluri neimportante.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici