Restricţii de circulaţie pe două drumuri naţionale din Harghita, pentru evenimente culturale şi sportive

Circulaţia rutieră pe două drumuri naţionale din judeţul Harghita este restricţionată, în weekend, pe anumite tronsoane, pentru desfăşurarea unor evenimente culturale şi sportive.

134 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe două drumuri naţionale din Harghita, pentru evenimente culturale şi sportive

Restricţii de circulaţie pe două drumuri naţionale din Harghita, pentru evenimente culturale şi sportive

Astfel, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, pentru organizarea sărbătorii "Zilelor Oraşului Cristuru - Secuiesc" circulaţia rutieră pe DN13C în centrul localităţii este închisă pe ambele sensuri, în perioada 2 - 5 august 2018. Traficul va fi deviat pe variantele: DN13C - str. Arany Janos - str. Plopilor - str. Fabricii - DN 13C sau DN13C - str. Caii Ferate - str. Harghitei - str. Grădinilor - str. Petofi Sandor - DN13C.

De asemenea, duminică, între orele 9.00 – 15.00 pentru desfăşurarea celei de a XV-a ediţii a "Maratonului Secuiesc" circulaţia pe străzile Szasz Endre şi Nagy Imre din Municipiul Miercurea Ciuc şi între municipiul Miercurea Ciuc şi localitatea Tuşnad, va fi restricţionată pe o jumătate de banda, respectiv Km 53+435 - Km 73+500, partea dreaptă a drumului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici