Richard Street, membru al grupului The Temptations, a murit la vârsta de 70 de ani

Richard Street, membru al grupului The Temptations vreme de un sfert de secol, a murit miercuri într-un spital din Las Vegas, la vârsta de 70 de ani.

173 afișări
Imaginea articolului Richard Street, membru al grupului The Temptations, a murit la vârsta de 70 de ani

Richard Street, membru al grupului The Temptations, a murit la vârsta de 70 de ani

Muzicianul fusese spitalizat cu cinci zile înainte de a muri, acuzând dureri în spate şi dificultăţi respiratorii. Medicii i-au descoperit un cheag sangvin într-unul dintre plămâni, informează bbc.co.uk.

Richard Street a cântat cu doi dintre membrii grupului The Temptations - Otis Williams şi Melvin Franklin - încă din anii 1950, însă s-a alăturat trupei abia în 1971. Ceilalţi doi membri sunt Dennis Edwards şi Damon Harris.

Alături de celebra trupă americană, un simbol al casei de discuri Motown, Richard Street a înregistrat şi lansat o serie de piese celebre, inclusiv single-ul "Papa Was a Rollin' Stone", recompensat cu un premiu Grammy.

Richard Street a cântat alături de grupul The Temptations până în 1993, când a părăsit trupa din cauza unor neînţelegeri cu Otis Williams.

Moartea cântăreţului Richard Street s-a produs la doar 10 zile după decesul unui alt membru al grupului, Damon Harris, care a murit pe 18 februarie la vârsta de 62 de ani, la 14 ani după ce fusese diagnosticat cu cancer de prostată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici