Rihanna, la a doua colecţie de haine

Rihanna va lansa, începând din 25 mai, cea de-a doua colecţie de haine în colaborare cu brandul britanic River Island, potrivit site-ului revistei Vogue.

279 afișări
Imaginea articolului Rihanna, la a doua colecţie de haine

Rihanna, la a doua colecţie de haine (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Am dorit să creez lucruri pe care mi-aş dori să le port nu doar o singură dată, haine care să mă reprezinte. Unele ar putea fi considerate un pic prea lungi sau prea scurte, cu prea mult sau prea puţin sex appeal, însă m-am gândit la haine pe care să le port în fiecare zi. Poate am fost egoistă. Sper, însă, că prietenii mei şi oamenii care îşi fac cumpărăturile la River Island să aibă aceleaşi gusturi ca ale mele", a spus Rihanna.

Pentru colecţia formată mai ales din salopete imprimate cu motive florale, rochii simple negre sau roz, jachete supradimensionate kaki, fuste cu talie înaltă şi topuri mulate, cântăreaţa a colaborat cu designerul Adam Selman. Prima prezentare oficială a acestei colecţii a avut loc în februarie, la London Fashion Week.

"Am făcut câte o piesă pentru fiecare membru al echipei mele; toţi poartă diferite măsuri şi au gusturi diferite în materie de haine - sunt unii mai îndrăzneţi ca alţii. Exact cum sunt şi femeile în general. Toate suntem diferite, avem gusturi diferite, participăm la evenimente diferite şi avem dispoziţii diferite", mai spune artista.

Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume. De la debutul ei din 2005, cântăreaţa a lansat un album în fiecare an, cu excepţia anului 2008. Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici