Rod Stewart a devenit tată pentru a opta oară

Rod Stewart şi soţia sa, Penny Lancaster, au devenit părinţii unui băieţel - al optulea copil al artistului -, care s-a născut miercuri, au anunţat, joi, reprezentanţii casei de discuri care îl reprezintă pe cântăreţul britanic.

113 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart a devenit tată pentru a opta oară

Rod Stewart a devenit tată pentru a opta oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul, al cărui nume este Aiden, este cel de-al doilea copil al cuplului. Rod Stewart şi Penny Lancaster mai au un fiu, Alastair Wallace, în vârstă de cinci ani.

"Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi extrem de fericiţi", au adăugat reprezentanţii casei de discuri a artistului.

Aiden este cel de-al optulea copil al cântăreţului Rod Stewart. Rockerul britanic, în vârstă de 66 de ani, a fost mai căsătorit de două ori în trecut, cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter, şi a avut numeroase relaţii de lungă durată cu o serie de celebrităţi, precum modelul Kelly Emberg şi actriţa Britt Eckland.

Stewart recunoaşte doar cinci copii din relaţiile anterioare - Kimberly, în vârstă de 30 de ani, Sean, în vârstă de 29 de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby, în vârstă de 23 de ani, născută de Kelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţi de Rachel Hunter. Însă, Stewart mai este tatăl lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, în prezent în vârstă de 46 de ani, care a fost dată spre adopţie.

Rod Stewart şi Penny Lancaster, care va împlini 40 de ani în martie, s-au căsătorit în oraşul italian Portofino în anul 2007.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici