Se lansează un parc de aventură la Castelul Cantacuzino din Buşteni, din 28 mai - FOTO

Adventure @theCastlePark este noul parc de aventură ce va fi deschis pe 28 mai la Castelul Cantacuzino din Buşteni şi care îi aşteaptă pe turiştii de pe Valea Prahovei cu aproximativ 20 de ateliere, inclusiv zece pentru copii, circa un kilometru de tiroliană şi multe alte activităţi.

2027 afișări
Imaginea articolului Se lansează un parc de aventură la Castelul Cantacuzino din Buşteni, din 28 mai - FOTO

Se lansează un parc de aventură la Castelul Cantacuzino din Buşteni, din 28 mai - FOTO

Parcul, care are o suprafaţă de 1,5 hectare, aşteaptă iubitorii de adrenalină cu ateliere, tiroliene, toate acestea având o dificultate medie şi fără nicio limită de greutate.

De asemenea, parcul de aventuri îi provoacă pe turişti să încerce multe alte atracţii potrivite pentru copii, familii şi adulţi, cum ar fi tir cu arcul şi sesiunile cu arme airsoft.

Preţurile pentru Adventure @theCastlePark, cuprinse între 20 şi 30 de lei, includ echipamente profesionale şi asistenţă din partea personalului tehnic.

 

"Din momentul în care am deschis Castelul Cantacuzino pentru public, ne-am propus să dezvoltăm o serie de activităţi şi atracţii pentru vizitatorii noştri, astfel încât ei să aibă mai multe oportunităţi pentru recreere şi, de ce nu, pentru distracţie. De aceea, am proiectat un parc de aventură în curtea castelului, un parc care să se potrivească, de asemenea, cu peisajul de munte. Odată cu inaugurarea acestui parc, vizitatorii se vor bucura de domeniul Castelului Cantacuzino: istorie, artă, un restaurant franţuzesc desăvârşit, relaxare şi, începând cu 28 mai, aventură, toate acestea fiind completate de o privelişte extraordinară asupra Munţilor Bucegi", a declarat Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate, compania care deţine castelul.

Principiul de bază al companiei este siguranţa turiştilor, proprietarii punând astfel accentul pe crearea unei echipe experimentate, fiecare membru al acesteia având cunoştinţe solide în domeniu.

"Noi credem că mai importantă decât distracţia este siguranţa iubitorilor de adrenalină. Acesta este şi motivul pentru care am avut în vedere calitatea echipamentului şi, desigur, echipa noastră. Sonia Drăgan, campion mondial la freestyle schi, va conduce personalul tehnic al parcului, la care se adaugă patru salvamontişti cu o experienţă profesională incredibilă", a afirmat Kurt Neuschitzer.

"Castelul Cantacuzino s-a transformat de-a lungul anilor şi am fost întotdeauna atenţi la cerinţele publicului, cum ar fi acest proiect, Adventure @theCastlePark. Pentru o experienţă completă, turiştii pot petrece o zi întreagă la Castelul Cantacuzino. Dimineaţa ei pot bea o cafea pe terasa din curtea castelului, apoi se pot pregăti pentru o porţie de adrenalină în parcul nostru, iar ziua poate continua cu un prânz delicios la restaurantul Canta Cuisine şi o vizită a Castelului Cantacuzino şi a expoziţiei noastre. O escapadă perfectă, îndrăznesc să spun", a mai menţionat Kurt Neuschitzer.

Deschiderea oficială a Adventure @theCastlePark va fi pe 28 mai, de la 11:00, la acest eveniment urmând să participe, printre alţii, Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate, şi Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni.

Castelul Cantacuzino din Buşteni a fost construit între anii 1901 şi 1911 de prinţul Gheorghe Grigore Cantacuzino. Castelul Cantacuzino, deschis pentru public în 2010, a găzduit unele dintre cele mai impresionante si interesante expoziţii din România. Astfel, în 2015, iubitorii de artă au putut să se bucure de celebrele litografii si gravuri de Salvador Dali şi Pablo Picasso, care prezintă în prezent opere de arta ale marelui pictor Marc Chagall, urmată, din luna iulie, de expoziţia Vincent van Gogh.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici