Selena Gomez, surprinsă de fotografi la plajă - GALERIE FOTO

Actriţa Selena Gomez a fost surprinsă de paparazzi făcând plajă pe terasa unui hotel din Miami, Florida, alături de câteva prietene.

10650 afișări
Imaginea articolului Selena Gomez, surprinsă de fotografi la plajă - GALERIE FOTO

Selena Gomez (Imagine: Hepta)

Selena Gomez s-a relaxat la plajă, împreună cu trei prietene, alături de cele trei tinere fiind prezente în permanenţă gărzile de corp ale vedetei. Actriţa pare să îşi fi luat o pauză alături de amicele sale şi totodată un mic respiro de Justin Bieber, cu care are o relaţie. 

Purtând un costum de baie de culoare turcoaz, Selena Gomez, în vârstă de 20 de ani, a vorbit la telefon şi a părăsit şezlongul doar atunci când sesiunea de bronzat s-a terminat.

Tânăra de 20 de ani nu s-a sfiit să îşi arate corpul.

 Selena Gomez pe un sezlong in Miami (Imagine: Hepta)

Născută în Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". Aceasta a devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

De asemenea, Selena Gomez şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", şi a devenit ambasador UNICEF. Gomez are o relaţie cu Justin Bieber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici