"Serviciul Român de Comedie", un nou record de audienţă miercuri seară

Emisiunea "Serviciul Român de Comedie" a fost, miercuri seară, lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, Toni Grecu şi agenţii săi stabilind şi un nou record din punctul de vedere al ratingului înregistrat.

193 afișări
Imaginea articolului "Serviciul Român de Comedie", un nou record de audienţă miercuri seară

"Serviciul Român de Comedie", un nou record de audienţă miercuri seară (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Toni Grecu şi agenţii responsabili cu distratul naţiunii la Pro TV s-au plasat, miercuri seară, din nou pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea "Serviciul Român de Comedie" nu doar că a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, ci a şi stabilit un nou record, din punct de vedere al ratingului, atât pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

Astfel, în intervalul orar 20.30 - 21.28, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul din mediul urban 9,4 puncte de rating şi 17 procente din cota de piaţă, fiind urmat de Kanal D şi Acasă. Antena 1, clasată abia pe locul al IV-lea, înregistra de două ori mai puţin, respectiv 4,5 puncte de rating şi 8,1% cotă de piaţă.

Şi pe publicul comercial din mediul urban s-a menţinut aceeaşi ierarhie. Pro TV a condus cu o medie de 8,9 puncte de rating şi 19,3% cotă de piaţă, urmat de Kanal D şi Acasă. Antena 1, care nici acum nu a reuşit să urce pe podium, ocupând tot locul al IV-lea, a înregistrat 4,4 puncte de rating şi 9,6 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici