Sfârşitul tragic al “fetei bune” din “Maria Mirabela”! Ce s-a întâmplat cu Gilda Manolescu

Filmul "Maria, Mirabela", regizat de Ion Popescu Gopo, a încântat generaţii după generatii graţie celor două actriţe: Medeea Marinescu, interpreta Mirabelei, fetiţa cea rea, şi Gilda Manolescu, fetiţa cea bună.

62232 afișări
Imaginea articolului Sfârşitul tragic al “fetei bune” din “Maria Mirabela”! Ce s-a întâmplat cu Gilda Manolescu

Sfârşitul tragic al “fetei bune” din “Maria Mirabela”! Ce s-a întâmplat cu Gilda Manolescu

Dacă Medeea Marinescu, interpreta Mirabelei din film, a rămas în lumina reflectoarelor şi este astăzi o actriţă renumită, cealaltă micuţă din film, Maria, interpretată de Gilda Manolescu, a dispărut din atenţia publicului.

Gilda Manolescu a plecat din România imediat după premiera filmului, în anii '80. Împreuna cu mama sa, care se măritase cu un neamt, şi cu bunica, s-au stabilit în Germania.

Gilda a murit în anul 2009, într-un accident de maşină. Avea doar 34 de ani, conform unui ziar monden.

„Am încercat să iau legătura cu ea însă nu am reuşit. Gilda a murit. Am aflat după ce am primit un telefon de la cineva care era prieten cu mama ei. Am fost şocată", declara, în urmă cu câţiva ani, Medeea Marinescu, colega Gildei Manolescu din filmul lui Gopo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici