Shobby de la Codu Penal, arestat pentru ucidere din culpă - VIDEO

Cântăreţul Mădălin Drăgan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut în industrie drept Shobby, implicat într-un accident de circulaţie produs în Ploieşti, în urma căruia o femeie însărcinată a decedat, a fost arestat pentru 30 de zile, de magistraţii Judecătoriei Ploieşti.

686 afișări
Imaginea articolului Shobby de la Codu Penal, arestat pentru ucidere din culpă - VIDEO

Shobby de la Codu Penal, arestat pentru ucidere din culpă (Imagine: shobycp.ro)

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti au decis, în noaptea de joi spre vineri, arestarea preventivă, pentru 30 de zile a lui Mădălin Drăgan, admiţând propunerea procurorilor Parchetului Judecătoriei Ploieşti.

Mădălin Drăgan a fost arestat sub acuzaţia de ucidere din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova, Radu Dan, a declarat că Drăgan se află în arestul IPJ Prahova.

Anchetatorii au stabilit că, joi, Drăgan, aflat la volanul unui autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice, având 2,00‰ grame de alcool în sânge, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o maşină condusă regulamentar de o femeie în vârstă de 33 de ani.

În urma impactului femeia, care era însărcinată în luna a cincea, a decedat. Totodată, în accident a mai fost rănită şi o altă femeie aflată în maşina victimei, aceasta suferind numeroase contuzii.

Drăgan a încercat, imediat după producerea accidentului, să părăsească locul faptei fără a se interesa dacă există victime şi care este starea acestora, fiind oprit de un martor, la o distanţă de aproximativ 40 de metri, potrivit procurorilor.

Video Stirileprotv.ro

Shobby le-a declarat poliţiştilor că mergea dinspre Bucureşti spre Ploieşti şi că nu a mai putut controla maşina, astfel că s-a lovit de un parapet de pe partea dreaptă a podului, moment în care maşina a fost proiectată pe contrasens şi s-a izbit de autoturismul care venea din sens opus.

După producerea accidentului unii dintre şoferii care au trecut pe pod au afirmat că Drăgan a încercat să fugă, însă acesta negat că ar fi vrut să plece de la locul accidentului, spunând că doar s-a îndepărtat puţin de zona respectivă.

Accidentul produs de Drăgan a avut loc, joi dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe podul care face legătura între Gara de sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici