Smiley sărbătoreşte live 10 ani de carieră solo în concert, pe 1 iunie, la Arenele Romane

Smiley va sărbători live 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Române, începând cu ora 20:00, doar 4200 de bilete fiind puse în vânzare pentru acest eveniment, informează organizatorii.

598 afișări
Imaginea articolului Smiley sărbătoreşte live 10 ani de carieră solo în concert, pe 1 iunie, la Arenele Romane

Smiley sărbătoreşte live 10 ani de carieră solo în concert, pe 1 iunie, la Arenele Romane

Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Române, promite pentru anul acesta o supradoză de emoţie, întoarceri în istoria să artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitaţi speciali şi multe alte surprize pentru public.

“Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Şi acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scenă aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate în inima şi e totul ca un vis. Mulţumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi şi va aştept să ne cântăm sufletele pe 1 iunie, la Arene”, a declarat Smiley.

Doar 4200 de bilete vor fi puse în vânzare pentru acest concert pentru că publicul să aibă loc să danseze şi să se bucure în voie. În 2015 şi 2016, concertele din 1 iunie susţinute de Smiley au fost sold-out în doar câteva săptămâni.

Biletele se găsesc în format electronic la acest link şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară.

Biletele au următoarele preţuri: earlybird la oferta: 199 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 69 Lei categoria C până pe 15 aprilie; presale: 219 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 79 Lei categoria C până pe 1 iunie; la intrare: 250 Lei categoria A, 150 Lei categoria B, 100 Lei categoria C. (Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K şi E, categoria B: fără loc în faţă scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Sunt în vânzare câte 600 de bilete la categoriile A şi B şi doar 3000 la categoria C).

Harta unde va fi susţinut concertul poate fi găsită pe: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg. Începând cu dată de 15 martie, biletele se vor găsi şi în reţelele eventim.ro şi bilete.ro.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber, iar organizatorii îi roagă pe spectatori să consulte programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu trei zile înainte de concert.

Detalii despre eveniment se găsesc pe www.smiley.ro, www.bestmusic.ro şi pagină de Facebook dedicată concertului. Smiley "10 ani" este organizat de BestMusic Live Concerts şi HaHaHa Production.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici