Somaţia lui Trump pentru actorii de pe Broadway, după ce l-au criticat pe „minunatul viitor vicepreşedinte” la finalul unei piese - VIDEO

Vicepreşedintele ales al Statelor Unite, Mike Pence, a fost huiduit pe Broadway, vineri seara, de către publicul care asista la musicalul hip-hop „Hamilton”, iar apoi chiar unul dintre actorii de pe scenă i-a transmis un mesaj despre importanţa protejării diversităţii, după încheierea spectacolului. Sâmbătă, preşedintele SUA, magnatul Donald Trump, a reacţionat pe Twitter şi le-a cerut actorilor să prezinte scuze „minunatului viitor vicepreşedinte”.

13539 afișări
Imaginea articolului Somaţia lui Trump pentru actorii de pe Broadway, după ce l-au criticat pe „minunatul viitor vicepreşedinte” la finalul unei piese - VIDEO

Somaţia lui Trump pentru actorii de pe Broadway, după ce l-au criticat pe „minunatul viitor vicepreşedinte” la finalul unei piese

Vineri seara, atunci când Pence a intrat în sala de spectacole pentru a asista la spectacolul de pe Broadway, la Teatrul Richard Rogers, acesta a fost întâmpinat de câţiva simpatizanţi, iar apoi mai mulţi oameni au început să-l huiduie, arată înregistrările postate online de cei care au asistat la aceste scene, scrie Gândul.
 
Pence a mers pe culoar, îndreptându-se spre locul său, şi a salutat scurt, pe măsură ce oamenii aflaţi în clădire începeau să realizeze cine este. Imediat au început huiduielile. 
 
Şi în timpul spectacolului au existat întreruperi din cauza unor comentarii acide la adresa vicepreşedintelui rostite cu voce tare. Unii oameni au făcut imediat legătura între poziţionarea sa conservatoare, cu accent pe interzicerea drepturilor homosexualilor, şi participarea sa la un musical hip-hop cu o distribuţie extrem de variată ca gen şi orientare, se arată într-o relatare publicată de revista Variety, citată de Gândul.

Iniţial toată lumea a crezut că Pence a plecat de la spectacol în pauză, dar mai târziu s-a dovedit că se întorsese la scaunul său, cel mai probabil după ce luminile s-au stins, la începutul celui de-al doilea act, pentru a încerca să evite întreruperile. Vicepreşedintele ales a asistat până la urmă la întreaga reprezentaţie, iar când era gata să iasă din clădire, după ce cortina a căzut, unul dintre actori l-a rugat să vină înapoi.

Brandon Dixon, care joacă rolul vicepreşedintelui Aaron Burr, a ieşit în faţă şi a luat cuvântul. Le-a mulţumit celor din public pentru prezenţă, iar apoi a spus: „Domnule vicepreşedinte Mike Pence, vă văd ieşind, dar sper că ne veţi asculta doar câteva clipe”. Câteva huiduieli începuseră deja să se audă din mulţime, dar Dixon i-a rugat pe spectatori să facă linişte, pentru că are un mesaj de transmis.

„Nu e nimic de huiduit aici, doamnelor şi domnilor, noi transmitem o poveste de iubire. Mike Pence, sunteţi binevenit aici. Noi suntem americanii diverşi îngrijoraţi că noua dumneavoastră administraţie nu ne va proteja, nici pe noi, nici planeta noastră, nici pe copiii sau pe părinţii noştri”, a spus actorul. 
 
 
Citeşte continuarea articolului în Gândul
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici