Soţul lui Brittany Murphy a fost găsit mort în locuinţa sa

Soţul actriţei Brittany Murphy, scenaristul Simon Monjack, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, la cinci luni de la decesul actriţei, informează nydailynews.com.

6013 afișări
Imaginea articolului Soţul lui Brittany Murphy a fost găsit mort în locuinţa sa

Soţul lui Brittany Murphy a fost găsit mort în locuinţa sa (Imagine: www.theblemish.com)

Monjack avea 39 de ani.

Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat că a primit un telefon în acest sens la ora 21.30. Serviciile de urgenţă au încercat să îl resusciteze, dar Monjack a fost declarat mort duminică noapte.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles a declarat că în prezent nu este cunoscută cauza decesului. Pe de altă parte, posturile locale de televiziune, care citează surse ale poliţiei, susţin că Monjack a suferit un infarct.

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "Clueless" şi "8 Mile", a murit la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie 2009, în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills.

Potrivit medicilor legişti, în sângele acesteia a fost descoperită o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă şi medicamente achiziţionate fără prescripţie medicală. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici