Spectacolul "Fire of Anatolia", din nou la Sala Palatului din Bucureşti

Membrii Fire of Anatolia, una dintre cele mai mari şi mai cunoscute companii de dans din lume, revin la Bucureşti pentru a susţine un spectacol la Sala Palatului pe 6 decembrie, informează organizatorii, Events.

418 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Fire of Anatolia", din nou la Sala Palatului din Bucureşti

Spectacolul "Fire of Anatolia", din nou la Sala Palatului din Bucureşti

"Fire of Anatolia" este un un spectacol fabulos, inclus în Cartea Recordurilor cu două performanţe - cel mai rapid dans (241 de paşi pe minut) şi cea mai mare audienţă, 400.000 de persoane (Eregli, Turcia).

Un proiect unic, care-şi trage seva din mitologia şi cultura anatoliană, "Fire of Anatolia" poartă un mesaj universal de pace, despre dragoste şi lumină, fiind o întânire între culturi, un regal coregrafic care combină dansul tradiţional cu cel modern, precum şi cu alte discipline coregrafice, cu peste 3.000 de figuri de dans executate impecabil de 55 de dansatori, muzică, strălucire, lumină, culoare, 1.000 de costume elaborate, creionând într-o cheie modernă folclorul şi dansul popular din toate regiunile Turciei.

Dansatorii de la Fire of Anatolia au monopolizat scena în faţa unor audienţe uriaşe, la evenimente grandioase precum Festivalul Eurovision (Turcia - 2004), Cursa de Formula 1 (Turcia - 2005), Jocurile Olimpice pentru Tineret (Turcia - 2011), Cursa de Formula 1 (Bahrain - 2008) Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), Expoziţia de Turism de la Hanovra (2010) şi Expoziţia de Turism din China (2010).

Pe 6 decembrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 80 de lei, 100 de lei, 120 de lei, 160 de lei, 200 de lei, 260 de lei şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici