"Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", în premieră pe marile ecrane româneşti, pe 23 august

Filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", cu Ashton Kutcher în rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane din România, pe 23 august, informează distribuitorii, Hollywood Multiplex Operations.

372 afișări
Imaginea articolului "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", în premieră pe marile ecrane româneşti, pe 23 august

"Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", în premieră pe marile ecrane româneşti, pe 23 august

Din distribuţia filmului "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" fac parte Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz şi J.K. Simmons.

Este nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluţii. "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic şi antreprenorul desăvârşit care a făcut imposibilul. Filmul spune povestea tulburătoare a omului care a trasat viitorul tehnologiei şi a schimbat lumea pentru totdeauna.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" redă aproape 40 de ani din viaţa co-fondatorului Apple, anii de luptă, declin şi revenire care l-au făcut pe Jobs simbolul de astăzi.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici