Surpriza din curtea casei: Mina de aur din grădină/ "A fost ca şi cum aş fi văzut o secvenţă din Indiana Jones" | FOTO

Un bărbat din oraşul Brisbane, Australia a avut parte de surpriza vieţii lui când a găsit o mină de aur în grădina din spatele casei în care locuieşte, informează Daily Mirror.

9776 afișări
Imaginea articolului Surpriza din curtea casei: Mina de aur din grădină/ "A fost ca şi cum aş fi văzut o secvenţă din Indiana Jones" | FOTO

Surpriza curtea casei: Mina de aur din grădină (Imagine: news.com.au)

Anthony Doolin a cumpărat proprietatea în urmă cu trei ani pentru 1,35 milioane de dolari.

A făcut această descoperire în momentul în care parcurgea cele peste 16 hectare pe care se întinde grădina.

Proprietatea, care se află la aproximativ 20 km de Centrul de Afaceri al oraşului Brisbane, găzduieşte mai multe astfel de mine. Acestea nu au fost descoperite până acum fiind ascunse în dealurile din zonă.

Proprietarul a rămas uimit când a văzut ce se ascunde în spatele casei lui spunând că şi-a adus aminte de filmul Indiana Jones. Acesta a declarat pentru site-ul realestate.com.au că ”nu ni s-a spus nimic despre asta, au descoperit-o noi într-o zi”.

În ciuda descoperirii, bărbatul nu a explorat minele în căutarea metalului preţios.

”Aproape că nu mi-a venit să cred, a fost ca şi cum aş fi văzut o secvenţă din Indiana Jones şi căile ferate subterane”, a mai spus acesta.

Acesta a părăsit casa săptâmâna trecută, mama sa Jane fiind cea care a vândut locuinţa în numele lui.

Preţul pe care l-a cerut iniţial a fost de 1,65 milioane de dolari, până la urmă însă proprietatea a fost vândută cu acelaşi preţ cu care a cumpărat-o.

Descoperirea vine la câteva săptămâni după ce un britanic a găsit în grădina casei sale un buncăr din cel de-al doilea Război Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici