Sziget Festival 2012, transmis live pe YouTube - VIDEO

Ediţia din acest an a Sziget Festival, care se va desfăşura în perioada 8 - 13 august, va fi transmisă live pe YouTube, potrivit unui comunicat.

400 afișări
Imaginea articolului Sziget Festival 2012, transmis live pe YouTube - VIDEO

Sziget Festival 2012, transmis live pe YouTube

Chiar înainte de începerea celei de-a 20-a ediţii, Sziget Festival anunţă că va transmite pentru prima dată live concertele din cele cinci zile de festival, pe YouTube, pentru fanii din întreaga lume.

Printre cele mai importante nume din line up care vor putea fi văzute live se numără Korn, Placebo, Sum 41, Hurts, dEUS.

Astfel, cei care vor să simtă atmosfera Sziget Festival, dar nu pot ajunge pe insulă anul acesta, au posibilitatea să urmărească imagini live pe canalul oficial de YouTube al evenimentului - www.youtube.com/szigetofficial.

Transmisia va acoperi trei dintre cele mai mari scene ale festivalului: Pop/Rock Main Stage, World Music Party Main Stage şi A38 Stage.

Transmisiunile vor putea fi văzute pe YouTube în fiecare zi, de la ora 3.00 PM (CET) până târziu în noapte, în perioada 8 - 12 august.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente de gen, care aduce artiştii momentului pe o insulă din Budapesta, pentru aproape o săptămână dedicată muzicii. Festivalul strânge, anual, în jur de 350.000 de spectatori.

În 2011, Festivalul Sziget a fost clasat printre cele mai bune cinci evenimente de acest tip europene de cotidianul The Independent şi printre cele mai bune 10 astfel de evenimente la European Festival Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici