„Ţara arde şi parlamentarul se relaxează”. Cum a ales un politician britanic să se comporte în timpul dezbaterii aprinse pe tema Brexit | FOTO, VIDEO

Jacob Rees-Mogg, parlamentar britanic din Partidul Conservator, a fost aspru criticat după ce s-ar fi „relaxat un pic prea mult” în timpul şedinţei pe tema Brexit, convocată de urgenţă marţi. Liderul Camerei Comunelor părea foarte calm înaintea votului crucial, atunci când o „alianţă rebelă” de parlamentari britanici a preluat controlul asupra agendei Parlamentului, scrie metro.co.uk.

15254 afișări
Imaginea articolului „Ţara arde şi parlamentarul se relaxează”. Cum a ales un politician britanic să se comporte în timpul dezbaterii aprinse pe tema Brexit | FOTO, VIDEO

De tot râsul! Ce făcea un parlamentar în timpul dezbaterii aprinse pe tema Brexit

Un parlamentar din Partidul Laburist, Anna Turley, l-a descris pe „politicianul relaxat” ca fiind „întruchiparea fizică a aroganţei, nepoliteţei şi sfidării din parlament”, relatează metro.co.uk.

Rees-Mogg a fost criticat în timpul dezbaterii de către Caroline Lucas, un parlamentar din Partidul Ecologist, care a spus că limbajul corpului său era „sfidător”. „Este lăţit pe toată banca de parcă această dezbatere este cea mai plictisitoare şedinţă din lume”, a adăugat Lucas.

Utilizatorii reţelei de socializare Twitter a observat rapid „poziţia nepoliticoasă” a politicianului, o persoană comentând „ridică-te, omule! Ar trebui să fii conducătorul Camerei Comunelor. Stai pe prima bancă, nu pe un şezlong. Dă dovadă de respect!”.

Mai multe poze din interiorul Camerei Comunelor au apărut în mediul online, în care politicianul poate fi văzut cu ochii închişi, aparent sătul de discuţiile aprinse dintre parlamentari.

După dezbateri furtunoase, parlamentarii britanici au adoptat, marţi, cu majoritate de voturi o moţiune prin care se poate bloca planul premierului Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană fără un acord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici